Hästtjejer kan också lagerbolag och sånt…

Stallet är en fantastisk plats för fler än de som älskar att rida regelbundet. Vi kan ju erbjuda allt från terapi för barn och vuxna till särskilda teamevent för företagsgrupper. När det blev dags för ett medelstort industriföretag i vår närhet att ha ett annorlunda företagsevent kom de till oss. De skulle rida och ha team building i stallet.

Inget konstigt med detta. Men det roliga hände när ridläraren Emmy skulle ge teorilektionen inför första mötet med hästarna. På något vis gled samtalet in på ekonomi. Ingen i gruppen visste vad Emmy sysslar med då hon inte går omkring i ridbyxor. Och det var det som var så roligt.

Lektion om ridning och lagerbolag

Samtalet gled plötsligt in på det ekonomiska och en käck ekonomichef i gruppen gav Emmy kommentaren att det här givetvis inte var passande på team building. Särskilt inte med rid-tjejer som inte kan det där med företagsamhet.

Emmy gav genast repliken att det gick alldeles utmärkt att diskutera både lagerbolag och firmaavslut med henne. Flera i gruppen blev lite paffa då Emmy gick vidare med att svara på frågan som kommit upp på ett lysande sätt.

Det var få som hade trott att den ekonomiska hjälpen skulle finnas i stallet men detta visade sig återigen vara fallet. Det hela blev mycket roligt och man skrattade gott tillsammans. Men efter eventet var det faktiskt flera som vände sig till Emmy och talade om att de tyckte att hon gett ett lysande svar.

20 Nov 2020