Från hobbyekonomi till Citadellet Likvidationer AB

Det är viktigt med en hobby det vet de flesta. För Linda var ridningen solklar som hennes första val av fritidsaktivitet. Men med tiden började hon också fatta ett stort intresse för ekonomi och vid sidan av sin anställning på ett mejeri började hon ge rådgivning till egna företagare. Det var detta som ledde till samarbetet med Citadellet Likvidationer AB.

Citadellet Likvidationer AB lägger ner bolag

Idag går det att vända sig till bolag som Citadellet Likvidationer AB för snabbavveckling som är en form av avveckling som går mycket snabbt. Ju mer Linda jobbade med rådgivning för företagare på fritiden ju mer insåg hon behovet av kunskap om detta. Inte just snabbavveckling utan mer möjligheten att faktiskt lägga ner i tid om detta krävs.

Mycket ekonomisnack i stallet

Vi har tidigare tagit upp att även hästtjejer kan lagerbolag och sånt och Linda hade flera kompisar på stallet att dela sin andra passion med. Det blev ofta tal om när och hur man startar bolag. Linda tyckte givetvis att det var kul att kunna kombinera sina stora intressen på detta sätt och det var inte sällan som hon fick intressanta frågor att fundera på av kompisarna i stallet.

Problem med företag som inte är lönsamma

Något som alltid fått Linda att fundera mycket på ekonomi var alla de företagssatsningar som hon såg omkring sig. Det var oftare så att bolagen kraschade än tvärtom. Linda kände att det här var så onödigt. Hon tyckte sig också se hur detta skulle kunna undvikas. Inte nödvändigtvis genom att lägga ner.

Lindas rådgivning kom igång

När Linda insåg att hennes insikter faktiskt skulle kunna hjälpa de som dragit igång bolag utan att planera på rätt sätt. Hon började ge gratis rådgivning till företagare i sin omgivning. Det var flera på stallet som drog nytta av Lindas tid och omtanke.

Med tiden insåg Linda att hon faktiskt hade det som krävdes för att hjälpa företagare på rätt sätt. Men hon insåg också att hon började bli varse om när ett bolag inte borde få konstgjord andning utan snarare likvideras. Det var då som hon tog kontakt med Citadellet Likvidationer AB.

Citadellet hjälpte Linda vidare

Med många samtal med Citadellet Likvidationer AB kände Linda att hennes tankar om avveckling bekräftades. Hon fick bättre koll på när det var läge att ge rådet att välja avveckling hellre än att öka på lån för att försöka stimulera verksamheten.

Med den nya kunskapen och möjligheten att diskutera frågor med Citadellet började Linda ge detta råd då hon tyckte att det krävdes. Dessutom kunde hon ju skicka den som ville likvidera sitt bolag direkt till Citadellet som ett säkert val.

Likvidationer handlar förstås inte bara om bolag som är verksamma och som inte går med vinst. Linda har också gett rådgivning till personer med vilande ab som funderat på att avveckla för att få ut aktiekapitalet. Här har hon också haft möjlighet att diskutera med Citadellet Likvidationer AB för att kunna ge bättre rådgivning till de som vänder sig till henne.

4 Aug 2021