Registrera bolag på mobilen

På väg till stallet så kommer du på att du borde ordna med det där bolaget nu. Men tiden är knapp. Det kommer att bli sent innan du kommer hem och har tillgång till en dator. Det går att registrera bolag med mobilen. Så du kan ta hand om detta direkt från stallet!

Registrera bolag i stallet

Om du har all information redo så kan du absolut registrera ditt bolag i stallet. Plocka fram din smartphone och bege dig till en bolagstjänst hemsida. Bolagstjänster som säljer lagerbolag ger dig möjligheten att sköta allting direkt online. Du kan fylla i formuläret och göra en betalning för att sedan ha ditt bolag redo.

Det här är sådant som du kan ta hand om med en modern mobiltelefon. Du kan alltså lägga handskarna åt sidan en stund och sätta dig ner för att ta hand om din registrering. Men det är klart att du måste vara väl förberedd.

Ska du verkligen registrera bolaget bland pållarna?

Det som du kanske borde tänka på är att det ändå krävs lite koncentration för att köpa ett lagerbolag. Även om du är helt på det klara med vad det ska heta och allt annat så kanske du inte ska registrera bolag från stallet på din mobil.

Fokusera på hästarna och ta hand om bolaget då du kommer hem! Det blir antagligen mycket lugnare. Om det ändå är eftermiddag så kommer det att dröja tills nästa bankdag innan du blir klar med din bolagsregistrering!

26 Oct 2019