Fördelarna med att köpa lagerbolag

När du vill dra igång ett eget bolag så finns det mycket att vara medveten om. Du måste registrera ditt nya bolag med Bolagsverket och dessutom se till att ha aktiekapitalet på 50 000 kronor som krävs för att få starta företaget. Om du inte vill vänta flera veckor på att registreringen ska bli klar så kan du köpa lagerbolag. Det är inte svårt och heller inte särskilt dyrt.

Köpa lagerbolag från bolagsservice

Alla kan inte sälja lagerbolag. Det finns utvalda finansbolag i Sverige som kan göra detta. När du vänder dig till en godkänd bolagsservice så kan du köpa lagerbolag. Det här betyder att du får ett bolag som är färdigt att använda. Det är nytt och har inte använts för annat tidigare vilket är en fördel. Företaget har alltså inget tidigare rykte och du kan anpassa det till din verksamhet.

Lätt att registrera

När du inte själv måste registrera ditt bolag så är det inte bara så att du sparar tid på detta. Registreringen blir mycket enkel när allt du behöver göra är att ge ett namn och fylla i mer detaljer om vad ditt företag kommer att göra. Du får god vägledning av en bra bolagsservice. Ibland så kan du ta hand om detta online. Sedan kan du klicka vidare för att på kort tid bli klar med lagerbolaget.

Så snart som du har ordnat med aktiekapitalet, har fyllt i informationen och har betalat för bolagsservicens hjälp så kan du komma igång med ditt företag. Du har då ett företagsnummer och kan ställa ut räkningar. Det här kräver inte att du förstår allt som har med företagsregistrering att göra och det är skönt.

Ett lagligt bolag

Du kan också lita på att du får ett lagligt bolag då du köper ett lagerbolag. Det har registrerats på rätt sätt. Det blir inga överraskning och du kan driva igång verksamheten smidigt och lätt. Det här är en fördel som spar både tid och pengar.

Kostnaden för lagerbolaget

Kostnaden för ditt lagerbolag kanske inte direkt kan ses som en fördel men den kan bli det. Om du får ett bra pris så kan du se att det här faktiskt blir billigare än att själv ta hand om registreringen. I varje fall om du redan nu kan komma igång. Om du ska vänta flera veckor på att få skicka räkningar så kanske du till och med förlorar kunder. Det kostar mer än den avgift som bolagsservicen tar ut.

Ta också tillfället i akt att få vägledning av bolaget som säljer lagerbolaget. De kan svara på frågor och hjälpa dig framåt utan att ta något extra för detta. Det är också en fördel som du kan dra stor nytta av.

2 May 2018